Половинката на продуцента Иван Христов побесня. Ирина Тенчева, която беше свикнала хората да се отнасят към нея с уважение, че дори и с респект пред това каква е домакиня, любяща съпруга и родител, днес не може да скрие шока си.

Всъщност тя си припомни времената от Вип Брадър, които всячески се опитваше да забрави, защото Къщата на Големия брат я превърна в един от най-мразените участници. А зрители дори й измислиха прякора Урина Тенчева...

Попиляха Ирина Тенчева: Какви са тези бузи, ма?! Приличаш на хомяк или на Дядо Коледа! (тя изригна - ВИЖ ТУК)

Е, днес, години по-късно, потребители я нападнаха за състоянието на лицето й, което е видимо по-различно от нейното естествено. Знаем, че Ирина е с около четири години по-възрастна от любимия си Иван, което ще рече, че е на 48 лазарника.

Попиляха Ирина Тенчева: Какви са тези бузи, ма?! Приличаш на хомяк или на Дядо Коледа! (тя изригна - ВИЖ ТУК) - Снимка 2

И да - нормално е вече да сложи филъри в скулите и да "пипне" това-онова, за да се подмлади, но очевидно не го е направила подобаващо. В мрежата се скъсаха да я гъбаркат, че е добила страшни бузи като на хомяк или Дядо Коледа.

"Иринке, осъзнай се! Нали знаеш това животинче - хомяка, дето си складира храната в бузите и я тъпче ли тъпче... на същото мязаш. Или, хайде, ако е човек, да е на Дядо Коледа", коментират потребители.

А Ирина избухна и заяви, че й е писнало от подмятания на злобари, които не си дават сметка, че може просто да е напълняла.

Източник: Crimesbg.com