Възлюбеният на Гала - Стефан Николов попадна под жесток обстрел в социалната мрежа, където потребители за енти път изказаха потреса си от отношенията между двамата и скалъпената, по думите им, идилия.

Знаем, че Стефчо е по-малък от водещата с цели десет години, но този факт не важи само на теория, а и на практика. Де факто Николов се държи като малко дете, което Гала глези, издържа и обгрижва. А отдавна, още от Вип Брадър,  мнозина са забелязали, че тя е тази, която обича по-истински във връзката им.

Тези дни обаче Николов беше попилян от поредните коментари на потребителки в нета, които се смееха на блондинката, че дундурка мъжлето си, което си чати и се сваля с мадами наред.

"Този човечец е ръсил мръсотии на моя приятелка, без дори да се познават лично. Тя е засукана мацка, а той я е забелязал в нета случайно. И се почнало. То не били комплименти, то не било лигавене, то не били покани за срещи. Какви срещи бе, аланкоолу?! Всички те знаят кой си, не те ли е страх, че жена ти ще разбере?!", коментира дамата в нета.

В крайна сметка обясни, че приятелката й е отрязала известния мераклия, но не пропусна да посъветва Гала да си отваря очите и да не бъде толкова ларж с мъжа си - във всеки един акпект. Това не са първите такива слухове за Николов, което сочи, че крушката и този път май ще си има опашка.