Ралица Паскалева и Димо Алексиев снимат новия сезон на риалитито!

Новия сезон на риалитито "Игри на волята" вече се снима, а неговите водещи отново са познатите ни Ралица Паскалева и чаровникът Димо Алексиев. Снимките са на Царево, а горещините не пречат на работата. Е, в паузите за отдих остава време и за някоя шега в мрежите, показа Ралица. В случая обаче шегата на актрисата дойде на гърба на Пиленцата от Монако, при това напълно заслужено.

Знаем, че прословутите Нина и Боби надуха главите на цяла България в участието си в друго риалити наскоро като не спряха да се фукат колко били ВИП, колко луксозно живеели в Монако и как всяка година лично ги канели на фестивала в Кан. То чудо, то невиждано... Тук е мястото и да напомним, че двамцата всъщност бачкат там като обслужващ персонал, а в ефир се видя и колко им е умственият капацитет (ако изобщо може да се спомене такъв).

Явно Ралица Паскалева също е запозната с тази наша "тузарска двойка" и реши да я изгъбарка здраво. Тя се щракна с Димо Алексиев като над поста си написа, че Матю Макконъхи им е съсед, а те двамата са в Царево, което обаче им е Кан. Случайна е всяка прилика с реални лица и събития, уточни с намигване Рали.

Актрисата не е първата, а няма и да е последната, която се заиграва с пиленцата и буквално ги прави на нищо. А и как иначе, след като ясно се видя как пискливата Нина се тъпче във влаковете и селските автобуси у нас, но иначе щяла да има палат до самия Филип Плейн.