Тя беше първата му известна връзка, още повече, че на нея той направи първите си две деца. Да, говорим за Христина Витанова - гимнастичката, която имаше късмета първа да опознае Благой Георгиев и първа да се опари от него.

Както знаем, двамата не са заедно страшно много време, а после той "опука" още дузина гърли - на някои от тях направи и деца. Такъв си е Благо - сее семето и бяга, а друг да му мисли за отглеждането на отрочетата. Само че, зар разлика от една Есмер Омерова например, Христина Витанова няма богати родители и трябва сама да се грижи за хлапетата и да осигурява парите.

Понеже Джизъса не дава стотинка на децата си: Първата му жена Христина Витанова прави масажи с щастлив край! (СНИМКИ)

Джизъса не им дава и стотинка, като това е обществена тайна, затова днес се разбра, че Витанова е започнала работа като масажистка. При това такива уникални масажи с щастлив край правела, че клиентите оставали предоволни.

Под "щастлив край" не бързайте да се подхилвате под мустак и да си записвате час, освен ако не сте жена. Защото Витанова прави масажи за подмладяване основно на жени, а една от редовните й клиентки е певицата Анелия.

"Наистина е със златни ръце и е научила уникална техника. Тръгвам си щастлива и хубава всеки път", радва се Анелия.

Източник: Crimesbg.com