Помните ли Велизар Соколов - Заки, който е, разбира се, първо музикант, но за по-младите зрители е познат повече като ментор от предишните сезони на Х Фактор. Заки бе сред любимците на публика и на участници, заради ведрия си характер и липсата на истерични изблици, каквито понякога показваха останалите от журито, особено Саня Армутлиева.

Х Фактор отдавна не съществува и Маги Халваджиян така и не се реши да го поднови, вероятно и заради настъпилата преди две лета пандемия от К19. И ако всички редовно виждаме останалите от менторите в шоуто, то Велизар Соколов изчезна от полезрението и мнозина се питат какво се случва с него.

Ами да, случва се и това, което се случва, шокира дори близките му. Заки е решил твърдо да се оттегли от публичния и светски живот като се е влюбил в къщата си, намираща се в Габровския балкан. Той прекарва повечето от уикендите си там, но смята да се установи някой ден и за постоянно.

Това, с което взриви феновете си обаче, е решението му никога вече да не участва в телевизионен формат. Взел го е окончателно и казва, че няма да отстъпи за всички пари на света, защото самоуважението му е по-голямо от пачките.

"Тези предавания, риалита и прочие, се изчерпаха отдавна. Няма какво да предложат, няма развитие и изобщо не са ми интересни от много време. Така че забравете", смее се Заки.