Актрисата Шанън Дохърти е направо неузнаваема. Звездата от "Чародейки" даде наскоро ново интервю, в което говореше за ролята си в сериала. Феновете обаче бяха по-впечатлени от външния й вид, а не толкова от скандалите с колежката й Алисия Милано.

Според Шанън, Алисия се е опитала да я уволни от сериала и това бе потвърдено от колежката й Холи Мари Комбс. Двете наскоро проведоха общ подкаст, в който направиха и други експлозивни твърдения. По думите на Дохърти, Милано я е изгонила от продукцията и е наела на нейно място Роуз Макгоуън. Колежката й обаче отрече обвиненията, заявявайки, че това са злобни изказвания по нейн адрес.

"Те двете просто се опитват да ме злепоставят. Нямам нищо против тях", заяви Милано по повод действията на двете й колежки. Самата Алисия твърди че е много отдадена на работата си и не се интересува от стари вражди.

Дохърти, която се бори с рак в четвърти стадии, обаче излезе на светло и заяви, че няма да си мълчи. Особено по отношение на колежката си. "За мен е важно да кажа истината. Особено сега, когато всеки ден е борба за мен. Важно е да се знае истината", добавя тя.

Зрителите обаче са потресени колко е променена звездата. И то не само от терапията. Шанън очевидно се е подлагала и на хирургически интервенции относно външния си вид, тъй като изглежда още по-променена. Особено визуално. И няма нищо общо с жената, която беше преди. И дори това, че е само на 51 години не й помага.