Тя беше чернокосото копие на Памела Андерсън, мокрият блян на милиони мъже по света, несбъднатия сън на още толкова почитатели на хитовата поредица "Спасители на плажа". Ясмин Блийт, която се въплъти в образа на Каролайн Холдън и почти успя да измести Памела от сърцата на зрителите, днес е неузнаваема.

Актрисата, която се отказа от киното преди повече от 20 години, наскоро беше видяна да разхожда кучето си пред дома си в Бел Еър. С разрошена коса, розова пижама, чехли, черно яке и без грим, Ясмин въобще не изглеждаше като жената от малкия екран. Актрисата не само е напълняла, но е загубила и изящните черти на лицето си. А й проблемите й с дрогата и алкохола са започнали да й оставят отпечатък.

Звездата, която през 2000-та година постъпи в клиника за рехабилитация, неотдавна отбеляза 20 години семеен живот със съпруга си Пол Серито. Двамата се срещат именно в рехабилитационния център и от тогава са неразделни. "Казаха ни, че не е добра идея да имаме отношения с други пациенти, но ние се влюбихме от пръв поглед. И се оженихме, а сме заедно вече 20 години", разкрива актрисата.