Живот като на кино - пътувания, яхти, музика, любов, мечти, царски палат, в която тя е кралицата... Всичко това показваше чалга певицата Теодора, която преди десетина години си би камшика и замина за САЩ. В Америка тя уж откри голямата си любов в лицето на своя любим Иво, от когото роди дъщеричка на име Мария.

Помните ли Теодора: От "палата" в САЩ се връща у нас с подвита опашка! (мъжът й я натири - виж още)

Слухове носеха, че половинката на Теодора бил женен, но тя твърдо отричаше това. А, за да затвори устите на хейтърите и да покаже колко е щастлива, пускаше снимки от достоен за милионерите от Бевърли Хилс палат, в който се твърдеше, че живее.

Е, странно защо, но Теодора рязко реши да изостави цялата тази прелест и да се върне в България. За да може, забележете, да поднови певческата си кариера... Тук сме без коментар, както предполагаме и вие, защото де факто голямата "кариера" на Тодорка, докато беше у нас, бе само песничката "Малка черна рокля". За друга не се и сещаме в момента.

Познати на певицата обаче бързо разкриха истината, която се оказа повече от прозаична. Чисто и просто Теодора се е разделила с мъжа си и се връща натирена в родината.

"Иво й е бил шута окончателно. Каква е точната причина не е ясно, но се говори, че си е хванал друга и е казал на Теодора, че иска да живее с нея. Кофти, но... живот", коментират източниците.