Помните ли певицата от зората на форка - Таня Боева? Сред най-обсъжданите за нея теми беше тази с операцията на лицето й, в частност носа, но има други, далеч по-значими неща, за които тя припомни днес. А именно ужаса от предишния й брак и загубата на много нейни близки хора, най-тежката от които, на детето й.

Знаем, че Боева изгуби второто си дете преди години, което я срина напълно. Паралелно с това обаче тя не можеше да разчита на подкрепата на мъжа си, защото той я малтретирал физически и психически, както разкри впоследствие. Имаше и заплахи за кариерата и лично за нея, отправени от трети лица след развода й.

"През много трудности и болка преминах, но успях да оцелея и мисля, че днес съм много по-силна. Да изгубиш детето си е най-зловещото и мъчително нещо, но аз загубих и баща си, баба си и много свои роднини, което ме накара задълго да се затворя в себе си. Благодарна съм, че Бог реши да ми даде отново щастие като ме срещна с човека, който е до мен сега", казва с усмивка Таня Боева.

Двамата с новата й половинка са заедно от месеци и той е известен с професията си в обществото. Тя обаче е категорична, че за момента няма да издава самоличността му, за да не предизвиква публичен сеир и за да попречи на медиите да ги "разкъсат".

"Искаш ли да запазиш любовта си непокътната, дръж я далеч от хорските учи и очи", заключва Таня Боева.