Помните ли певицата Нора Караиванова, чието име изгря за първи път преди много години, по време на един от сезоните на Мюзик Айдъл. Самият формат го няма на екран сигурно повече от две десетилетия, а разбира се, участниците в него са се променили доста. Нора е една от тях.

Помните ли певицата Нора Караиванова и ще я познаете ли сега: Станала е тройна! (СНИМКИ)

Този, към когото съдбата бе благосклонна и успя да направи кариера, е единствено Тома Здравков. При това той бе в същия сезон, в който бе и Норчето. Признаваме, че Нора определено има глас, но успехът не е толкова лесно нещо, колкото и да си талантлив.

Помните ли певицата Нора Караиванова и ще я познаете ли сега: Станала е тройна! (СНИМКИ) - Снимка 2

Последно Караиванова беше певица към "Комиците", но и това отдавна приключи. Днес тя пее по клубни участия и отглежда детето си. Визуално обаче певицата се е променила толкова, че потребители възкликнаха: "Ама това верно ли е тя?!"...

Помните ли певицата Нора Караиванова и ще я познаете ли сега: Станала е тройна! (СНИМКИ) - Снимка 3

Всъщност разпознаваемият белег на Нора е буйната й къдрава грива, която е напокътната. Запазена е и вечната й широка усмивка, така че - да, хора, това си е Нора. Просто певицата страшно много е надебеляла, но телосложението винаги е било предразположено към лесно пълнеене. Де факто тя никога не е била слаба, сега обаче на мнозина се стори двойна, че и тройна.

Това най-много се е отразило в лицето, бузите и шията на Нора, както и в талията и ханша, разбира се. Но това не пречи да си е същата усмихната и ведра чаровница, нали?!