Помните ли Кати - сладураната, която изпя "Аз съм волна пеперуда" във времената на зората на чалгата и се превърна в същински хит. Да, Катито определено не можеше да се похвали с гласови данни, ама хич. За сметка на това обаче имаше визия, дълги крака, широка усмивка и някакъв детски чар.

Този чар най-добре бе забелязан от Жоро Илиев, в чиято официална любимка, за доста време, се превърна Кати. Мацката направи има-няма 3-4 парчета и си увехна, вероятно пак поради липсата на гласови данни.

Тя роди дете, което вече е на 16 години, но животът й се раздели окончателно с музиката. Последно Кати имаше свой магазин, а днес оповести нещо съвсем различно, своето ново бизнес начинание.

Оказва се, че Кати отваря онлайн магазин за бижута, които ще са предимно ръчно изработени и на цени, достъпни за масовия потребител. Тя залага на качеството и дизайна, както и на естествените материали, но не иска да са твърде скъпи, за да може повече хора да си ги позволят.

"Ще има бижута от минерали и естествени камъни, полускъпоценни, ще има такива от медицинска стомана, от други материали. Залагам не само на бижутата, но и на диадеми, брошки и други", радва се Кати.