Помните ли култовия Пацо от Биг Брадър или Панайот Кючуков, както е истинското му име?! Рядко обаче то говори нещо на някого, защото хората масово го наричат така, както в Къщата - просто Пацо. Последният бе символ на откровената простащина и дори глупост докато беше в ефира, а след това мнозина се учудиха, че се е задомил.

Пацо се събра с блондинката Ренета, която е с цели 14 лазарника по-млада от него. Тя му роди дъщеря Никол и двамата тръбяха наляво и надясно колко са щастливи и как любовта им е вечна. Е, вечна не се оказа, а дори обратното - стана ясно, че е приключила и то преди цели две години. Не, това не е лъжа на светски клюкари, а признание на самия Пацо.

"С жена ми се разделихме преди две години, но сега се разбираме заради детето. Ренета е готин човек и винаги може да разчита на мен", казва Панайот. Близки до него източници обаче разкриха друго и то е, че Ренета подпалила подметките си и офейкала с 200, защото не търпяла повече идиотиите на мъжа си.

"Пацо не е човек за семейство. Той не излизаше от клубовете и кръчмите, занасяше се с която му падне, пиеше, правеше простотия след простотия... коя жена ще го изтрае?! Ренито му показа пътя и не ще да чува за него", коментират запознати.