Помните ли водещата Надя от "Елит", както беше известна от години?! Да, същата онази Надя Иванова, която беше гадже на Андрей Арнаудов навремето и която участваше и в сезон на Брадъра. А после се изгуби от полезрението ни.

Помните ли Надя от "Елит": Ето как се уреди за водеща в БНТ, колегите й бесни! (СНИМКИ + разкрития)

Причината да зачезне е не само липсата на работа в медиите, но и фактът, че роди дете на Драгомир Петров - сценарист на Слави Трифонов и бивш депутат от партията му. Надя роди първата си рожба на 41 години, а половинката й вече имаше две отрочета от предишни връзки. Дали Надя е разбила последната му, не се знае, но не е невъзможно, шушукат из светските среди.

Помните ли Надя от "Елит": Ето как се уреди за водеща в БНТ, колегите й бесни! (СНИМКИ + разкрития) - Снимка 2

Днес гръмна бомбата, че водещата щяла да се завръща на екран и то на мястото на обичаната от зрителите Мария Андонова по БНТ. Тя ще води предаване със Стефан Щерев като заяви, че няма да се опитва да замества обичаната Мария, а просто ще си върши работата.

Източници от БНТ обаче довериха, че колегите им са бесни от назначаването на Надя, която, според тях, била спусната с парашут заради връзките на мъжа си в гилдията.

"Ако беше толкова кадърна водеща, нямаше да липсва от екрана над 20 години. Хайде, бе! Пак на наши и ваши стана работата, аман", негодували телевизионерите.