Помните ли Момчил и Яница от риалитито "Един за друг"? Е, двамата очевидно не бяха един за друг, а доказателството е пред очите ни - развода им. Зрителите още от началото предпочитаха Момчил пред съпругата му, която бе определяна като нахална, нагла, егоистка, кифла и какво ли още не.

Помните ли Момчил и Яница от "Един за друг": Ето каква мацка заби той след кошмарния си развод! (СНИМКИ)

Донякъде имаше истина, защото самият Момчил понесе крайно тежко развода им. Той потъна в депресия и приятелите му се чудеха как да го измъкнат от черната дупка, в която е потънал. Докато бившата му жена Яница не спираше да показва колко добре си живее, колко ухажори има и как си гледа кефа...

Е, отне му доста време, но Момчил също успя да се оцефери. И то не само с помощта на приятелите си, но и на нова любов. Да, Момчи си има гадже и то явно връзката им е сериозна, защото той публично я обяви в мрежата.

Помните ли Момчил и Яница от "Един за друг": Ето каква мацка заби той след кошмарния си развод! (СНИМКИ) - Снимка 2

Не се знае как се казва момичето, но виждаме, че е засукана брюнетка, която има с какво да завърти главата на един мъж. Двамата с Момчил са на почивка в турския Бедрум, където плуват с яхта и се возят на камили.

Естествено, появиха се и коментари относно визията на девойката, която някои определиха като кифленска и предупредиха Момчил да внимава с нея. "Да не се опариш пак като с Яница и да ревеш отново", съветват го в нета.