Митака и Марио от "София Ден и Нощ" бяха едни от безспорните любимци на зрителите на ситкома. Ако сте го гледали, няма начин да не ги помните. Марио, за разлика от Митака, беше готин мускуляга, но с адски крив и чепат характер. Но пък идеално се допълваше с гаджето си Джулия, изиграна от сладураната Теди Цветкова.

Помните ли Марио от "София Ден и Нощ"?! Няма да повярвате в какво се превърна! (ШОК СНИМКИ на Адриан Зурков)

Няколко години минаха от края на сериала, но повечето от героите в него са си същите и до днес, още повече, че почти всички са млади хора. Невероятна обаче е промяната у въпросния Марио или Адриан Зурков, както му е истинското име.

Знаем, че той не продължи с актьорството, а се хвана с това, което умее най-добре - да помпа мускули. Адриан доста време живееше и зад океана - в Щатите, където е и брат му. Там той работеше във фитнес зала, а паралелно с това изготвяше индивидуални режими и тренировки на всички желаещи в интернет.

Днес обаче Зурков пусна снимка, на която просто не е той. Не може да бъде! Пуснал брада, Адриан изглежда рязко състарен и загрубял, нищо общо с момчешкото си излъчване преди.

"Не казваме, че е грозен, не - за мъж си е готин, но просто промяната му е потресаваща", коментират в нета.