Все още влюбена в своя съпруг влезе в първия сезон на "Ергенът" Марта Желязкова. Хубавата Марта, както я нарекоха зрителите, имаше огромни шансове с Виктор Стоянов и сме убедени, че можеше да избута Виктория Капитонова от финала, ако не беше признала чувствата си пред всички.

Знаем, че още в първия ден от престоя си в Турция, Марта призна пред зрителите, а после и пред Виктор, че с мъжът й са разделени, но са в добри отношения и той е голямата й любов. По всичко личеше, че тя умира от желание да се съберат и да заживеят заедно отново. Още повече, че имат и дъщеричка.

Помните ли хубавата Марта от "Ергенът": С мъжа й не се събраха, но завъртя главата на атрактивен богаташ! (СНИМКИ)

Е, това очевидно не се е случило, а съпругът на Марта отдавна има нова жена до себе си, както разкриха техни близки. След като страдала известно време, Желязкова решила, че и тя трябва да си даде шанс и го направи.

На снимката, която виждате, Марта е с доста атрактивен и представителен господин, за когото се знае, че е откровено заможен. Двамата са на светско събитие, а източниците издадоха, че са двойка, макар и отскоро.

"Дано да им потръгне, защото момчето е голям симпатяга и си отиват много", стискат палци дружки на Марта. По-наблюдателните обаче моментално фиксират езика на тялото на въпросния кавалер от снимката и фактът, че ръцете му са в джобовете и е някак далече от дамата си.

В някои случаи това говори за липса на истински чувства, но се надяваме да грешим.