Помните ли футболната съпруга или по-точно бившата футболна съпруга Елеонора Манчева? Да, точно така - жената на Владо Манчев, с когото се разведоха отдавна, но тя предпочете да запази фамилията му, с която стана известна. А и това е нейно право по закон.

Елеонора Манчева отдавна не е в полезрението на медиите и мнозина се чудеха какво се случва с нея. Е, ще ви осветлим. Първо - тя си е все същата хубавица, макар да е чукнала вече 42 лазарника. Но като я гледаме преди и сега, смело можем да кажем, че не е мръднала.

Помните ли футболната съпруга Елеонора Манчева: Няма да повярвате какво се случва с нея днес! (СНИМКИ)

Някои твърдят, че тайната не е в пластичната хирургия (така като я гледаме, не е била чест клиент на д-р Енчев), а на начина й на живот. Норчето не е обявила да има нов мъж в живота си, но определено не се е омъжвала повторно и няма деца. За последното, разбира се, си решава само тя и никой няма право да й се бърка.

Помните ли футболната съпруга Елеонора Манчева: Няма да повярвате какво се случва с нея днес! (СНИМКИ) - Снимка 2

"То щото е приказка да се омъжиш, да родиш няколко дечурлига на мъжа ти, а после онзи да те прави на балама, да ти кръшка, а ти да се потиш пред печката. Евала й на Нора, че е избрала да се развива и да си гледа живота", коментират близки до нея източници.

По настоящем тя работи в банка като дава кредити на гражданите. А и може спокойно да го прави, тъй като има завършено икономическо образование.