Те бяха повече от популярни, когато чалгата изгряваше и набираше слава у нас. Двете сестри - Цветелина и Екстра Нина спокойно могат да се нарекат динозавърки в бранша. Редом до Ивана, Глория, Рени, Тони Дачева и други, те гребяха с шепи от благинките за певиците навремето.

После обаче се поизгубиха и особено Екстра Нина, която замина дори да живее в Турция. Докато по-малката й сестра Цветелина премина към народната музика и май все още пее, макар и не по участия в нощни клубове и дискотеки.

Помните ли Екстра Нина: Ето в какво се е превърнала тя днес! (пусна се на плажа по паласки и... - СНИМКИ)

Екстра Нина вече е на 59 години - стабилна възраст за жена и въпреки че не бяхме я виждали отдавна, да си признаем - разпознахме я. Вярно е, че на снимката тя крие лицето си с черни очила, а и вероятно е използвала тук-там някой филтър, но за възрастта си изглежда чудесно.

Същата коса, почти същата физиономия, е - леко състарена, но гони 60-те все пак... Различното са паласките около талията й, които навремето нямаше, тя бе дори прекалено слаба в един период, но това може би също идва с годините.

В заключение можем само да поздравим певицата за това, че като цяло е съхранила себе си във вида, в който я помнят повечето й почитатели и да пожелаем на всички дами същото, че и по-добро!