Помните ли Джино Бианкалана, който спечели на два пъти Вип Брадър?! Българинът, който от години живее и се развива в САЩ, ще става баща за първи път. Да, този път това не е поредният слух, каквито имаше бол, а самата действителност и то обявена лично от него.

Джино пусна снимка преди часове, на която е вече "много бременната" му годеница Кристиана Канева. Двамата са заедно от няколко години като през последната заминаха да живеят отново зад океана (помним, че Бианкалана се беше установил тук за известно време, опита да пробие с ресторант, но не успя и замина пак).

С Кристиана той се запозна в болницата, където се лекуваше от катастрофата с мотор, в която бе буквално потрошен. Канева беше млад лекар в клиниката и се грижеше за Джино, а не след дълго двамата се влюбиха. Противно на очакванията, че ще се разделят скоро, те явно са се намерили, а сега ще създадат и семейство.

Кристиана е получила своя годежен пръстен от любимия си, но сватбата, по обясними причини, ще бъде чак след появата на бебето и като минат първите няколко месеца от раждането.

А за бъдещата майка какво да се каже - тя изглежда щастлива и още по-красива, като очевидно не е мръднала по отношение на фигурата си и е наддала само на коремче.