Помните ли Виктория от "Хелс Китчън" - дебеличката кулинарка, която шашна всички не само с уменията си  кухнята, но и със завидното си самочувствие, все едно е манекенка на Диор. Същата тази Виктория Зайкова днес е неразпознаваема, защото свали ударно цели 50 килограма и то само за 2 месеца.

Това разкри самата тя и сподели, че е станало с прием на лекарства, тъй като й открили базедова болест. "Хормоните са ми били тотално объркани, но като започнах лечението, ги свалих много бързо. С пет-шест номера дрехи съм надолу вече, а в най-дебелия си период тежах 140 кила. Харесвах се и тогава, напълно честна съм, но ми беше трудно, защото по едно време не можех да си виждам бедрата от корема", смее се Вики.

Помните ли дебеличката Виктория от "Хелс Китчън": Свали 50 кг. за 2 месеца! (не си виждала бедрата от корем - СНИМКИ)

Тя обаче ошашави всички като разкри, че не само винаги е имала много ухажори и не са й липсвали кандидати, но и с това, че си пада по красиви, млади мъже с... плочки.

"И да вярвате, и да не вярвате, мъжете до мен винаги са били с хубави и третирани тела. Аз съм чаровна, весела, с хубаво лице и очи, затова никога не са ми липсвали мъже. Но при мен няма как да се задържиш, ако не си красив и с добре сложено тяло", смигва Виктория. И споделя, че иска да свали само още десетина килца, защото не харесва кльощави жени.

Източник: Crimesbg.com