Помните ли сръбкинята Биляна Дол, която шеговито наричаха "дъртото коте" на Валери Божинов, заради факта, че беше с няколко години по-голяма от него (нещо, което сега се превръща във все по-разпространена мода). Е, двамата с Валери не са двойка отдавна, а Биляна надали и си спомня за него.

Помните ли "дъртото коте" на Божинов: Няма да повярвате с кого е Биляна Дол сега! (МНОГО СНИМКИ)

Днес тя е повече от щастлива и от месеци живее в Дубай, в огромната къща на тамошен милионер. Явно Дол е толкова доволна, че изобщо не се е сещала да се прибере дори за малко в родината си. Тя е изкарала и курс по интериорен дизайн и иска да се занимава с това - обзавеждането на палатите на богатите араби.

Помните ли "дъртото коте" на Божинов: Няма да повярвате с кого е Биляна Дол сега! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Биляна не е обявила официално самоличността на мъжа си, но редовно пуска снимки от прекрасната им къща, а за романтиката между двамата загатват фотосите на държащите им се влюбено ръце. Самата тя потвърди, че е открила човека или поне така се надява, но не бърза, за да не им мине пътя котка.

Помните ли "дъртото коте" на Божинов: Няма да повярвате с кого е Биляна Дол сега! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Припомняме, че с Валери Божинов тя се раздели огорчена от безкрайните му забежки и го призна публично. "Не, че любовта си е отишла, но не мога повече да търпя това. Валери има някакъв адски нагон и не може да се стърпи да не "оправи" всяка жена, която му грабне окото", обидена разказваше тогава Биляна Дол.