Помните ли шантавата певица на Слави Трифонов - Цветелина Грахич?! Шантавела я наричаше и Дългия при все, че тя не спираше да се бунтува, да се татуира, а по-късно се тунингова дотам, че не можеше да я познае човек.

Е, босненката отдавна не е част от Ку-ку бенд като предпочете да работи заедно с тогавашното си гадже Кристиян Шаламанов и неговия оркестър, които свирят най-вече по сватби и ромски тържества. Оттогава насам Грахич се скри от полезрението на медиите и мнозина останаха в неведение какво се случва с нея.

Помните ли Цветелина Грахич: Бившата певица на Слави ще има бебе! (Ето кой е таткото - СНИМКИ)

Е, ето че тя реши да излезе на светло и то с новина. А тя е, че ще става родител на първото си бебе. Това призна самата певица като побърза да уточни, че още не е бременна, но с мъжа й вече са напълно готови за родителските си задължения и нямат търпение да си имат наследник.

Оказа се, че въпросният мъж е същият отпреди - Кристиян, по когото Цветелина е луда и до днес. "Той ми е като астрален близнак, разбираме се чудесно и никога не сме имали периоди на рутина и скука. Вероятно, защото сами не се оставяме да ни завладеят, а правим дивотии и щуротии всеки ден", смее се Грахич.

Тя разкри, че с Крис и често се карали, но никога не са се разделяли за повече от ден или два, докато се укротят.