Едни я описват като все по-разкрепостена, а други направо като безсрамна. Истина обаче е, че поведението на Тита става абсурдно и тя не се съобразява с нищо. Най-пресният й гаф е от Дубай, където повечето хора са наясно с религията и разбиранията на местните.

Христина Христова обаче показа, че хич не й дреме и отиде на ресторант почти г@ла. Както знаем, певицата силикон няма, защото не й трябва. Бюстът й е естествен и толкова голям, че и ритонката Катя да й завиди.

Полугола в ресторант: Тита ококори местните в Дубай! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Та цялото това "огромно нещо" изскочи от гигантското деколте на роклята й с такава сила и тежест, че аха да се насладим на едното й зърно. Сещате се какви са били очите на хората, които са били на съседни маси и са видели гледката, нали?! Ако не се сещате, то поне може да си го представите цветно, че и със звук.

Освен бюста на Тита, шокиращо впечатление прави и че певицата е наляла още хиалурон в устните си. Потребители коментират, че ако си сложи още малко, вече ще прекали и ефектът ще стане дефект.

Колкото до личния живот на певицата, не е ясно дали към момента в него има мъж. След бияча Недко Николов, който й счупи три пръста на ръката, тя не е показвала официално друго гадже.