Край! Изродът Георги Георгиев, който кла като животно младата и хубава Дебора от Стара Загора, влиза в затвора с ефективна присъда. Това заяви категорично адвокатът на девойката - Димитър Киров, който е убеден, че престъпникът ще получи ефективно наказание и няма начин да му се размине.

"Не само заради обществената реакция, която, признавам, е огромна и без която този случай можеше да има и друг, неприятен за правдата, развой. Но и заради безспорните и многобройни доказателства, които не са взети предвид по време на първото му задържане.

Никой не е взел предвид нито голямото количество загубена от момичето кръв, нито счупения й нос, нито самите рани, които са били така дълбоки, че е можело да бъдат фатално засегнати нерви и дори артерии. Тези неща не са взети под внимание, което сега ще бъде направено. Сигурен съм, че този мъж ще лежи, както и трябва", заяви адвокатът.

А източници от полицията коментират, че в затвора доста хора, десетки поне, чакат с голямо нетърпение Гошко, за да му покажат как се прави и как се реже невинно момиче. Канели се да го направят "булка" и да се отнесат с него по същия "мил и нежен" начин, както той го направи с Дебора.

Преди това престъпление, Георги е имал и редица други провинения, а досието му в полицията е красноречиво.