От развода им минаха броени месеци, но тя е категорична, че те са най-щастливите в живота й, защото са осъзнато щастливи. Това казва Полина Спасова, бившата на Благой Георгиев, чиито брак с футболиста изтрая по-малко от година.

Велинградчанката обаче е убедена, че това не е нещо случайно, а е подобие на "спорт", което ще се повтаря в живота на Джизъса до дълбоки старини. Полина твърди, че от личен опит е разбрала, че този мъж не може да обича никого, освен себе си и дали от съчувствие, дали от злорадство, се обърна директно към новата на Благой - Ивана Главчева.

Както знаем, Ивана и Джизъса са двойка съвсем отскоро и вече бяха на воаяж в Барселона. Вместо да показва ревност обаче (а може би точно това е проява на ревност), Полина предупреди Главчева да внимава. И да започва да прои месеците, защото иска или не, обратното броене във връзката й с Благо вече е започнало.

"Твърде бързо му клекна и му пусна, голяма грешка. А това, че баща ти е приятел с него и че е Ванко 1, никак, ама никак не го вълнува Благой, сама ще видиш. Той олигархската щерка Есмер Омерова заряза, та теб ли?! Взимай, каквото можеш от него и любовта ви, защото се басирам с теб, че до идната година ще обича друга "с цялото си сърце", убедена е Полина.