Младата съпруга на Благой Георгиев - Полина Спасова, която по-скоро вече ще наричаме бивша съпруга, все повече повдига завесата на съвместния им живот и разкрива неща, които иначе никой и никога нямаше да узнае.

Като например това, че не Джизъса, а самата тя е предложила да се оженят. "Да, аз му предложих брак, а не той на мен. Не ме е срам от това, не живеем във вековете на нашите прапрабаби и хората са равностойни. Не знам защо го направих, може би е било някакъв моментен пристъп на страх, в който съм си мислила, че едва ли не така ще докаже, че ме обича истински. Не знам. Но е факт, че му предложих и той прие", разказва Полина.

Велинградчанката обаче натъртва, че както тя е предложила брака, така тя е взела и решението за развода. Още не са минали и 12 месеца - двамата се венчаха през юни, а ето, че разводът вече е в процес на приключване. Тя е подала документите, иска се само съгласието на Благо, което ще стане след Сървайвър.

"Никога, абсолютно никога не съм си представяла, че може толкова да не се спогодим с някого, с който сме били влюбени. Знаете ли колко пъти сме се разделяли в жалкия ни кратък брак, колко пъти сме се карали и сме си събирали багажа?! И това е още в началото, какво ли ще стане после?! Не, благодаря", заключва Полина Спасова.