Бясна на Благой Георгиев е бившата му съпруга Полина Спасова. Всъщност тя е бивша само по желание и намерения, но не и по закон и точно това я изкарва извън релси. Самата велинградчанка не издържа и скочи на победителя в Сървайвър като го направи публично за резил.

"Защо го правиш?! Опитваш се да ме разиграваш ли?! Не чувстваш ли, че вече дори не си смешен, жалък си! Отивай си при новата "любов" и се моли да изкараш с нея повече от "минута е много", а мен ме остави да си живея свободно живота!", кресна Полина.

Причината за яда й е съвсем основателна и тя е, че мъжът й все още се дърпа и не е подписал документите по развода им, макар да са му изпратени надлежно и то отдавна. Не, Благой не се е молил на Спасова да се помирят и да си дадат още един шанс, но явно се мота и протака нещата, за да я дразни.

Делото по развода им е насрочено за 21 юни като бракът им не издържа дори година. На всичко отгоре днес Джизъса призна в ефир, че е влюбен в Ивана Главчева - щерката на прословутия Ванко 1, но въпреки това се гаври с търпението на жена си.

Може би причина има и в това, че заради Ивана, Георгиев се е преместил да живее в къща под наем около Пловдив и смята да остане там, докато не спечели сърцето й. Е, дано все пак успее да се разведе преди това, защото и Главчева не е вчерашна.