Факт е. Разводът между Благой Георгиев и Полина Спасова няма да се отложи и съпрузите няма да се "помирят", както мнозина предполагаха. Още повече като се разбра, че Джизъса си тръгва с почти половин милион от Сървайвър, където ще бъде обявен за победител.

Явно напрежението между младата му булка и него е толкова голямо, че нито парите, нито дори чудо, може да ги обедини отново. Това разкри самата велинградчанка, която смело заяви, че ще говори, защото има много какво да каже. А времето, в което ще свали изцяло маската на Благой, наближава.

"Ще говоря, да. Имам какво да кажа. Но това, което ще кажа, ще разстрои много хора, които не познават Благой или го познават в съвсем различна от истинската му светлина. Бракът ни беше кошмар, който нямам намерение да продължавам. Аз приех много от неговите желания и навици, той моите не. Караше ме да живея и да правя неща, каквито не можете да си представите. Е, не! Няма да стане. Аз не съм марионетка, нищо, че съм млада", заяви Полина, която скоро стана на 27 години.

Тя поясни, че всички нужни документи по развода са вече подадени и нещата са задвижени от адвокати. Нито тя, нито Георгиев имали материални претенции един към друг, така че се надява бракът им да бъде разтрогнат колкото се може по-скоро.