Последната или поредната (кой както иска да го смята) жена на Благой Георгиев рязко удари дъното и поевтиня. Да, говорим за Полина Спасова - велинградчанката, както още я наричат.

Докато момето виреше нос и се кълнеше, че съдбата ги събрала с Благой и че нея той най-много е обичал, изведнъж започна да копира. И не друга, а предишната му половинка Златка Райкова.

Полина, смешна си! Защо се правиш на Златка?! (жената на Благой Георгиев рязко удари дъното - СНИМКИ)

Полина, която винаги е била брюнетка, се показа с руса коса и явно минава в отбора на блондинките. Тя се пусна с цвят, с какъвто многократно е била и Райкова, че дори и прическите си приличат. Да не говорим за надутите джуки и начина на гримиране, който е като по калъп.

Поведението на Спасова не остана незабелязано от потребителите, които моментално я накълваха с въпроси защо имитира плеймейтката и защо не залага на собствен образ и излъчване?!

"Май бързичко ти се изпари увереността в Благойчо... Ами, има защо, има! Толкова жени натръшка, милият, че теб ли точно ще остави последна?! Радвай му се, разнообразявай го с нови визии и нови чалъми в кревата, че не се знае след Сървайвър как и с коя ще се прибере... Добре поне, че бебе не ти направи", коментират в нета.