Кирливите ризи и гадното характерче на иначе вечно ухиления Благой Георгиев, изкара наяве не друг, а съпругата му - Полина Спасова. Може би е редно вече да я наричаме бившата му съпруга, въпреки че разводът им още не е факт.

Знаем обаче, че велинградчанката вече е подала документите за разтрогването на брака си с футболиста - нещо, което призна лично, както и обясни, че оттук насетне няма и не иска да поддържа отношения с него.

"Нямаме деца, за което съм благодарна. Нямаме и общи допирни точки, както се оказа, така че за какво общуване си говорим. Желая му да е щастлив и да продължава нататък, той няма да се промени", отсича Полина.

Оказа се, че Спасова е адски разочарована от Благой Георгиев и е споделила това с близки свои приятели още в самото начало след сватбата. Тя разказала, че Джизъса е един в началото на връзката си и съвсем друг, когато мине малко време, тогава просто ставал нетърпим.

"Първо е усмихнат, щедър, романтичен... абе, ще си кажеш - мъж мечта. То галантност, то чудо. Отдадеш ли му се обаче, в смисъл да разбере, че имаш чувства към него, че го обичаш и си негова - край, променя се коренно. Изведнъж от милия Благо няма и следа, а на негово място се появява един вечно намусен, груб, егоистичен и често пъти дори нагъл мъж", обяснявала Полина на приятели, разказаха самите те.