Полина Спасова - последната законна съпруга на Благой Георгиев, която подаде молба за развод по-малко от година след сватбата, даде интервю. Пространно и лично, в което разкри цялата истина за брака си с Джизъса и показа истинското му лице - отвъд избелените зъби и широката перманентна усмивка.

И това лице едва ли ще се понрави на мнозина. Стана ясно първо - че Георгиев е отишъл на бракоразводното им дело с новата си приятелка Ивана. Да, няма лъжа, с Ивана Главчева. "Всички бяха изумени и много му се смяха. Защото наистина е смешно и жалко - какво прави, зад жената ли се крие, иска да се покаже ли?! Беше абсурдно, но аз съм му свикнала с тези неща", каза Полина.

Тя добави, че ще й липсват само децата на Джизъса, с които свикнала, но няма да забрави как той е обиждал по най-гаден начин майките им пред тях. Става дума за Христина Витанова и за Златка Райкова, които били наричани с какви ли не грозни епитети.

"Да правиш това пред децата си, е позорно, а после ги водиш да си играете. След като настроението е вече скапано... Но той обиждаше и мен, много ми крещеше и ме нагрубяваше с брутални изрази. Плачех, а после трябваше да го играя щастлива в Инстаграм. Всичко е лъжа, хора! Не вярвайте на снимки в мрежите, защото реалността е много, много по-различна и в повечето случаи никак не е приятна", взриви Полина Спасова.

Източник: България днес