При все, че Полина Спасова и Благой Георгиев опровергаха преди няколко дни информацията, че са разделени, тя се оказа абсолютна истина.

Според твърденията им се били разделили само за няколко дни, но истината е, че двамата се скарали жестоко. Причината за скандала била, че Джизъса отишъл да играе карти и не се върнал у дома в продължение на четири дни.

Младата булка се вбесила и му вдигнала грандиозен скандал. Така и не става ясно къде се е запилял Благой през тези дни. В крайна сметка разярената му жена все пак му простила и го прибрала.
Към момента двойката са на поредната почивка с надеждата, че ще успеят да поправят взаимоотношенията си.

Преди няколко дни бившата съпруга на Джизъса, който се представя за изключително набожен, а всичко, което прави е против общоприетите принципи, също реши да разкрие нелицеприятната истина за него.

Есмер даде възможност на последователи й в социалните мрежи да й задават въпроси. Не липсваха и такива, засягащи отношенията й с Благой, както и общото им дете Елай. 
Въпросите „Елай вижда ли се с Благой? и „Дали нашенецът поема поне финансовата грижа за отрочето си?“, получиха категорично „не“. На въпроса от колко години Джизъса не е виждал сина си, Есмер отговори – от 5.

Така тя официално призна пред аудиторията си, че бившият й не участва по никакъв начин в отглеждането на детето им. Нещо повече, татарката сметна за необходимо деликатно да отбележи, че когато един мъж е слаб, той се опитва да убеди жената, че причината за всичките им проблеми се крие в нея. Прекалено многото въпроси, свързани с бившия й съпруг, изненадаха рускинята доста неприятно. Поради тази причина тя сметна за нужно да запише видеообръщение. В него ясно обясни, че много отдавна е забравила, че футболистът съществува и е неприятно изненадана от факта, че продължават да я занимават с него.

„Дори не си спомням за този човек, той не означава нищо за мен“, обясни в клипа хубавицата и помоли феновете си да спрат да й задават въпроси, свързани с него. Тя добави, че няма лоши чувства към Благой и му пожелава всичко най-хубаво, но много отдавана е спряла да се интересува от каквото й да е, свързано с него.
Източник: Уикенд 

Полина изгонила Благо Джизъса, след като не се прибрал 4 дни