Полицаят на Джулиана Гани определено изби рибата.

Новата изгора на бившата плеймейтка – Теодор Гецов полага неимоверни усилия, за да успее да върже едно изречение. Той не само, че говори едва-едва, срича, а и това, което казва е абсолютно неразбираемо за околните.

След като даде първото си интервю за Николаос Цитиридис, стана ясно, че полицаят от Велико Търново е с изключително бедна обща култура, да не кажем, че направо му липсва такава. Далеч не може да се похвали и с нормален речник. Интервюто му стана повод за редица подигравки в мрежата, където направо го разсипаха.

Всички се чудят при положение, че не може да завърже две изречения на кръст, какво правят, когато са вкъщи с Джулиана Гани. Изглежда единствената комуникация помежду им се крепи на страстта и плътските наслади.

Не че и самата тя е кой знае какъв капацитет, но той определено я бие отвсякъде в това отношение.
Някои от потребителите в социалните мрежи обаче проявиха огромно чувство за хумор, заявявайки, че има всички дадености да стане народен представител, визирайки сричащия депутат Стефан Апостолов от ГЕРБ, който междувременно отново успя да се уреди с депутатска банка. И в това няма нищо изненадващо, предвид че е наследник на градоначалника на Симитли – Апостол Апостолов, за когото казват, че е несменяем.
Източник: hotarena.net
 

Полицаят на Джулиана Гани изби рибата