Благой Георгиев се стяга за участието си в Сървайвър, но вместо да прекарва всеки ден до пътуването с жена си, той си би камшика и офейка под тепетата. Там Джизъса явно реши да си стегне зъбките, защото месеци наред няма да има тази възможност в джунглата и заби в клиниката на рапъра Ванко 1.

Дотук добре. Решил човекът, отишъл. Зъбите са важно нещо все пак... Но защо му трябваше да забива чаровната русокоса стоматоложка, това е друг въпрос?! Разкритието направиха очевидци, присъствали в центъра на Иван Главчев и видели с очите си как Джизъса се хили като невменяем и не спира да се увърта около зъболекарката, която се казва Нели.

Поли, озапти си мъжа! Благой Георгиев точи лиги по изкусителна блондинка! (СНИМКИ)

"То комплименти ли не бяха, то нелепи опити да я разсмива с остроумия и вицове... Жената чак такова внимание не му обърна, ама наш Благойчо се на@ка направо, ще каже човек, че жена не е виждал. Всъщност не е, де. Откакто се е оженил, само Полина вижда, а той така не е свикнал", смеят се източниците.

И съветват велинградчанката Полина Спасова да си варди мъжлето, че ако е започнал със свалките тук, в България още, какво ли ще стане след месец, когато е на хляб и вода нейде из джунглите...