Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са вече няколко години заедно и това явно дава смелост на бившия водещ да се отпусне и да си покаже магариите. Мамин Сашко, както го наричан отдавна, е свикнал жените да се грижат за него и да го глезят. То не е Катето Евро, то не беше бившата му жена Таня Тончева, а сега се опитва да прехвърли това и на новата си изгора Ивелина.

Моделката, която безспорно е много влюбена в Кадиев, но и си има характер, отдавна е признавала, че кухнята не е нейното място. Но преди ден тя се похвали в Инстаграм, че е направила чудна питка, благодарение на помощта на Славена Вътова (знаем, че тя издаде и книга с рецепти).

Чоева показа творението си, а гаджето й Сашко, разбира се, я похвали, но и моментално заяви, че такива неща за него не е правила. Което си беше доста повече от ясен намек, че трябва да му готви - при това, направен пред хиляди последователи.

Ивелина е съвременна жена и това едва ли й се е понравило, но близки до нея и Кадиев разказаха, че синът на Катето Евро доста често се държи като разглезено хлапе и чака да му се угажда. Припомниха и онзи случай в ресторанта, който потресе всички - когато Сашко помолил гаджето си да плати цялата сметка, защото си бил оставил парите вкъщи.

"Да не стане така, че и Ивчето да последва Танчето и да вдигне ръце от Сашко", коментират в нета.