Новият ерген - Евгени Генчев успя да плени зрителките на Би Ти Ви на възраст от бебе до баба и да ги накара да се умилят пред чистия му образ и безспорен детски чар. Дали обаче това е истинското лице на сладура, или зад усмивката се крие неподозирано характерче...

Във второто май се убеди не друг, а водещият Цитиридис, който не се посвени да изложи Евгени пред цяла България и да го обвини в лъжа. Оказа се, че Николаос е отишъл в Турция по време на снимките на "Ергенът" и е направил уговорено интервю с Генчев.

С това той е бил сигурен, че ще вдигне рейтинга на шоуто си, което и без това едва крета в ефира, но... е изял балтията. Разбира се, Евгени е говорил с Цитиридис и двамата са направили въпросното интервю, което дори се е получило много хубаво.

В мига, в който то приключило обаче, пианистът настоял Цитиридис да не го излъчва. Ей така - решението му било внезапно и категорично, а гъркът останал с вързани ръце. Това буквално накарало Николаос да побеснее и с право, като не скри чувствата си и в ефир.

"Не го знам какво му е било на акъла и защо ми забрани да пускам вече уговореното интервю, но да... пианист е човекът и нотите са му по-силни от думите. Каза ми само, че красивото било невидимо за очите, затова да не излъчвам разговора ни... Иди, та разбери", коментира Цитиридис, видимо гневен.