Пореден погром на любовния фронт отбеляза Кали. Певицата се оказа отново сингъл, след като и връзката й с последния младок в списъка приключи. Двамата са разделени от месеци, но досега Кали е пазела това в тайна, разкриха близки до нея източници.

Погром в любовта: Кали се раздели и с последното си гадже! (младокът офейка - още подробности)

Знаем, че след като се хвана с младока Анастас, Кали заяви, че няма повече да говори за личния си живот, защото всеки път, когато го е правила преди, сякаш го урочасва. Тя действително спази обещанието си като за сефте нямаше снимки, щастливи възгласи и оди на радостта, с които бяхме свикнали преди - особено, докато беше с Влади.

Е, за жалост обаче и това не помогна, а Кали и поредният й приятел си биха дузпата. По-скоро младокът бил този, който офейкал, изплашен главно от трите й деца и отговорностите, които я следват на всяка крачка. А знаем, че Кали не си оставя дечурлигата и е с тях навсякъде.

"В крайна сметка сама си е виновна като ги търси все по-млади от нея. Как пък една свястна връзка с един нормален и зрял мъж не завъртя?! Какво очаква от тези лъвчета? В крайна сметка - каквото си е повикала, такова й се е обадило", коментират запознати.

А явно и самата Кали го е осъзнала, защото в профила си е написала, че все пак няма да е сама, защото или е с децата си, или е с котките...