Подпийналата фолк дива Деси Слава предизвика истински взрив в Тик-Ток.

Почерпената певица е в компанията на сина си, който не крие въодушевлението си от нейните изпълнения. В същото време последователите й в мрежата, са направо шокирани от случката.

В един от лайфовете на сина й Майки, Деси Слава неколкократно отправи призив към последователите си да си сипят, при това наблегна на водка. След това обаче очевидно е размислила и се опитваше да убеди всички, че всъщност в чашата й имало ябълков сок с цвят на коняк, а не алкохол.

За да е по-убедителна в твърдението си, тя дори предложи на последователите й да го изпие на екс, за да видят, че не е алкохол. В същото време обаче държанието на певицата, която направо се заливаше от смях подсказваше, че на практика не е минала без употребата на алкохол. На по-късен етап тя премина и във фаза имитиране на колежките й Глория и Мира. Побърза обаче да се оплаче, че не се намира в добра кондиция за пеене, тъй като е прегракнала. А може би и чашките са й дошли в повече… 

Шоуто на майка и син съвсем се развихри с включването на Рашия, която избухна с микс от изпълнения на песни на Деси Слава. 
Източник: novini.bg

Подпийналата Деси Слава взриви мрежата 

Подпийналата Деси Слава взриви мрежата  - Снимка 2

Подпийналата Деси Слава взриви мрежата  - Снимка 3