Тита определено е най-надарената ни певица, убийствена е!

В началото на извънредното положение в България Христина Христова, по-позната като Тита, зарадва своите почитатели с предизвикателен кадър по бельо от дома си, накарал сърцата на мъжката част от последователите й в социалната мрежа да ускорят своя ритъм. [caption id="attachment_626454" align="aligncenter" width="240"]Тита Тита влуди мъжете в мрежата[/caption] Няколко седмици по-късно тя сподели сходна фотографията, на която демонстрира прекрасната си фигура. Носеща единствено със сутиен и дамски боксерки в един от любимите си цветове - синьото. Преди броени часове Тита отново да притаят дъх с провокативно изображение, на което се е подпряла на бяла врата , облечена в нежно черно боди с тънки презрамки и дантелени странични части, подчертаващо силуета й.

Тя е оставила широката бяла риза с навити дълги ръкави, която е сложила отгоре, да се свлече надолу по ръцете й, така че да разкрие страхотната й фигура.

За разлика от предходните снимки, този път изпълнителката на "Антилопа" е оставила дългата си коса да се спуска свободно по раменете, а завършвайки визията си, тя се е спряла на нежно колие и обеци тип "халки". "Карантинно гадже", гласи посланието на публикацията й, която към момента е събрала повече от 20 хил. харесвания. Феновете й изписаха множество комплименти под формата на коментари, а някои от тях дори я сравниха с вечния секссимвол Памела Андерсън, предава сайтът Dir.bg.