Полицията задържа предполагаем преследвач на Шакира. Той бе заловен пред дома й в Маями.

Арестът бил извършен миналата седмица. Преследвачът засипвал Шакира с подаръци. 56-годишният мъж от Ел Пасо, Тексас е споделял в социалните мрежи информация за изпълнителката. Дали двамата са имали връзка не става ясно.

Прекрачил границата, когато решил да се появи пред дома й, където по-късно бил и арестуван. След като се явил в съда заявил, че не може да изпълни заповедта да стои далеч от родената в Колумбия певица. "Тя е моя съпруга", били думите му.

Прокурорите обаче поискаха той да бъде задържан или пуснат под гаранция от 50 000 долара. В един от постовете заподозреният писал и за това как ще се ожени за певицата и ще стартира бизнес с нея. Споменал и имената на децата й.

"Те ще бъдат осиновени, когато се оженя за Шакира. Ще притежаваме транспортна фирма, ще пеем песни, ще управляваме и ще притежаваме корпорация за производство на дрехи по целия свят", гласи публикацията му.

Мъжът има криминално минало, което датира от 1988 г. Бил е арестуван за наркотици., нападение и шофиране в нетрезво състояние.

Източник: telegraph.bg