Марая Кери не спира да се шегува със себе си. Тя обяви началото на празничния сезон в сряда с видеоклип, на който се вижда как я размразяват от леден блок. Според изпълнителката най-прекрасното време от годината е официално настъпило!

Спазвайки ежегодната си традиция на 1 ноември, 54-годишната певица даде старт на обратното броене до Коледа и заяви: "It's...... TIME!!!", като сподели видео, на което се размразява за празничния сезон.

Във видеоклипа се вижда как датата и часът се променят от "31 октомври 11:59" на "1 ноември 12:00", докато вратата на трезора се отваря и разкрива Кери, замръзнала в леден блок, облечена в костюм в стил "Госпожа Клаус".

Четирима души, облечени в костюми за Хелоуин, включително глава на тиква и маска от филма "Писък", започват да топят леда със сешоари, преди Кери да изрече: "Време е!" с висок глас.

След това започва да звучи празничната ѝ класика "All I Want for Christmas Is You", докато тя се пързаля в падащия сняг, а към нея се присъединяват 12-годишните ѝ близнаци Марокан и Монро. Двойката също беше облечена за празничния сезон с празнични лампички около вратовете си.

Попзвездата даде старт на "MariahSZN" миналата година, като сподели видео, в което се преобразява от крякаща вещица, която кара колело за упражнения, в празничната Марая, облечена в костюм на Дядо Коледа от една част, яхнала елен.

Източник: people.com