Ани Салич и Сотир Цацаров са заедно от повече от година, но не афишират отношенията си.

 

Запознати разкриват, че двойката вече живеят заедно и предпочитат да почиват зад граница, избягвайки появата си заедно на публични места в България. Отношенията им и към днешна дата продължават да бъдат дискретни.

 

Подготвят ли сватба Ани Салич и Сотир Цацаров?

Някои зрители заподозряха, че Ани Салич и Сотир Цацаров са сгодени, след като тя се появи в ефир с пръстен, който може да асоциира с годежен. Преди около 4 месеца, навръх празника на влюбените Свети Валентин, Ани Салич сподели красив букет от лалета, които е получила от своя благоверен.

 

Хора от обкръжението на Ани издават, че тя се запознала със Сотир Цацаров чрез

общи приятели. Те имат само 2 години разлика във възрастта – Салич е на 54, а Цацаров е на 56. Още от самото начало между тях прехвърчали искри, но в първите месеци от връзката им  успели да се крият старателно и да я запазят в абсолютна тайна. Изчаквали да видят дали изобщо ще се случи нещо сериозно или ще си остане мимолетно увлечение.

 

За отношенията на журналистката и експрокурора се разбра на по-късен етап, когато вече съжителстваха заедно. Те бяха засечени от наблюдателни граждани на летище в Гърция, заминавайки за остров Корфу. Двойката обича да пътува извън родината, за да се наслаждава на повече свобода и анонимност. Междувременно Цацаров прекрати официално 31-годишния си брак с бившата си съпруга Меглена пред Пернишкия районен съд. Това се случи миналото лято След официалната им раздяла Меги, която е известен нотариус в Пловдив, запази фамилията му. Двамата уж уредили разлъката без много драми, но само зарязаната съпруга си знае през какво е преминала.

 

От брака си Цацаров има дъщеря – Диана. Ани пък се радва на пораснали момче и момиче – Лазар и Хана, плод на любовта й със сръбския продуцент Бранко Салич. С него се разведоха преди повече от 5 години, когато тя се опита да си върне моминското име Валеова. Заради факта, че милиони българи я познават като Салич обаче, журналистката продължава да използва фамилията на бившия си.

 

Не е тайна, че навремето Ани доста търпя Бранко, преди да го разкара окончателно. След години нещастен брак, тя най-после събра сили да се разведе се разведе със затъналия в хазартни дългове сърбин. След раздялата им те не искаха да се гледат даже и на снимка, но в последно време са затоплили отношенията си.

 

Говори се, че водещата и бившият й си простили грешките покрай трагедията, сполетяла неговото семейство. През есента на 2020 г. майка му почина внезапно на 86 години. Новинарката винаги е уважавала бившата си свекърва и смъртта й я съкрушила. „Едва ли ще се съберат отново, но поне се опитват да бъдат приятели“, коментират близки до Салич.

 

Навремето тв звездата бе много огорчена от бившия си съпруг и безотговорното му поведение Отношенията им бяха силно обтегнати заради влечението на сърбина към хазартните игри. Клюката гласи, че постепенно той изхарчил половината семейни спестявания по казината и това толкова вбесило водещата, че най-накрая се осмелила да се разведе. Сръбският

продуцент също бил жестоко обиден на бившата си съпруга, защото дочул, че го е наричала „комарджия“ и „нехранимайко“ пред общи познати.

 

След развода за Бранко настъпи крах и в бизнеса. Фирмата му обяви фалит и бе заведено съдебно дело срещу него заради неизплатени финансови възнаграждения на работниците му. И до ден днешен той не може да си стъпи на краката в материален план.

Източник: Уикенд