Преди дни бившата съпруга на Благой Георгиев даде интервю, в което надълго и нашироко разказа за кошмара си, наречен живот с Джизъса. Тя показа на цялата страна истинското лице на Благой, който бил сприхав, агресивен, нападателен към жените си пред децата им и още, и още... както и че е почти фалирал.

Всичко това Полина Спасова заяви директно, като уточни, че в момента тя е сама, няма нова връзка и се е отдала изцяло на работата си в бутик за дрехи. И тук Георгиев явно видя златна възможност за "удар".

Подъл удар: След интервюто на Полина, която го съсипа публично, Джизъса награби Ивана под носа й! (СНИМКИ от вчера)

Той почти веднага реагира и хоп - взе гаджето си Ивана Главчева и я заведе не къде да е, а във Велинград. В града, където родителите на Полина държат хотел и в който двамата с нея вдигнаха сватбата си. Найс, а?!

За да е гадорията още по-голяма, Благой качи снимка от велинградски хотел, на която гушка щерката на Ванко 1. Двамата са облечени неглиже, в анцуг и явно са били на някакви процедури.

"Няма да се учудим и това да е същият хотел, в който са се венчали с Полина. Ей, ама страшни простотии правят тези наши "випчета", голяма тъпотия са", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com