Макар все още да не е стартирало излъчването на новия сезон на „Игри на волята“, вече се заговори, че финалистите тази година вече са ясни, дори се знае победителят. Според мълвата и тази година жените щели да се разминат с първото място, а с победата щял да се окичи европейският шампион по уличен фитнес, свободен стил – Добрин Добрев, който щял да надвие във финалните битки здравеняка Георги Гешев и хърватин, за когото се твърди, че се казва Раду Сулеак. За сметка на това пък самото начало на шоуто щяло да бъде белязано от брутални травми за представителките на нежния пол.

 

От Нова тв вече месеци наред се хвалят как новият сезон на „Игрите” ще е брутален, а битките – убийствени. Явно са ги измислили така, че физическата сила да бъде основен фактор за победа, от което автоматично следва, че жените като по-слабия във физическо отношение пол ще бъдат в неравностойна позиция.

Така за 6-и пореден път от общо 6 сезона – или в 100% от случаите, победителят ще бъде мъж.

Според слуховете името му е Добрин Добрев, европейски шампион по уличен фитнес, свободен стил.

 

Запознати издават, че момчето е станало гордостта на родния си град Казанлък още миналата година, когато е завоювало европейската титла. Това се е случило в края на февруари, когато Добрин е бил само на 20 години. Категорията, в която се състезава, е над 70 кг. След участието на Красимир Дунев и дъщеря му в предишния сезон на „Игрите”, Добрин е другото име там, което може да се свърже с легендата в спортната ни гимнастика Йордан Йовчев. Именно той е начело на федерацията в спорта, в който момчето се състезава. „Този спорт произлиза от гимнастиката, но е в свободен стил и без треньори, съвкупност от сила, издръжливост и самодисциплина.

 

България е на световно ниво. Спортът е сравнително нов, а от около 10 години се практикува в състезателна форма.

С нашата федерация, в която начело са Йордан Йовчев и Цецо Георгиев, се борим да стане олимпийски”, разказва Добрин, след като печели титлата си. Той се занимава със спорта от 6 години. Макар че е от Казанлък, живее и учи в София. В „Игрите“ ще се състезава в жълтото племе на „Гордите“.

 

На финала момчето успява да пребори Георги Гешев, който си спечели място в сезона на кастинг битка, излъчена в ефир миналата година. Тогава Георги се изправи срещу победителя от сезон 2 Милен Цветков и го би, като по този начин си осигури място в актуалното издание. Всички бяха впечатлени от представянето му. Явно успехът не е бил случайност, защото Гешев, който извън арената се занимава със строителство, е успял да стигне до финала.

 

Третият финалист, според слуховете, е хърватин на име Ради Сулеак. Нито една жена не е успяла да се пребори до края, което издава, че физическите предизвикателства са били безмилостно жестоки и непосилни за дамите.

 

Според мълвата, тази година риалитито е тръгнало с брутални травми, и то именно за дамите. Две от представителките на нежния пол завършили участието си в болница. Още във втората седмица по време на номинационната битка, били приети в травматология, носи мълвата по Северното Черноморие, където се проведоха снимките за тазгодишния сезон на риалитито.

 

Сред пострадалите, са фитнес инструкторката Иванина Тодорова от синия отбор на „Дръзки“, както и лекоатлетката Изабел Крамарска от жълтия отбор на „Горди“. И двете дами са изключително добре подготвени, занимават се професионално със спорт, но очевидно това не им е помогнало в битките, предназначени за мъже.

 

Другото, което се знае е, че сред участниците в новия сезон на Игрите е и рапърът Павел – дуетна половинка на Венци Венц. Той обаче също не успял да се задържи дълго време в състезанието. Причината за изтичането на цялата тази информация още преди старта на риалитито е, че то се снима месеци преди излъчването, което е удобно за екипа, а и по-евтино. Ако снимките бяха във времето на излъчването, нямаше да има начин такива гафове да се случат.

 

Говори се, че тази година е имало идея поне финалът да е в реално време като се снима в зала и се даде възможност на публиката да се гласува за избор на победител, но идеята била категорично отхвърлена.

 

Излъчването на шоуто в ефира на Нова тв ще стартира на 14 и 15 септември от 20 ч., а след това ще върви от понеделник до събота, в същия часови пояс. В риалитито влизат 10 души, разпределени в племена.

Източник: Уикенд