Вече стана ясен победителят в риалитито „Игри на волята“, макар то да е в разгара си. Става въпрос за европейският шампион по уличен фитнес Добрин Добрев, който отмени сватбата си, за да може да вземе участие в състезанието. Усилията му все пак няма да са напразни, тъй като ще се облажи със стоте хиляди лева – голямата награда на предаването, но едва догодина и по-точно в края на януари.

 

Според договора, който е подписал с продукцията, победителят прибира сумата месец и половина след излъчването на финала. Тук е моментът да отбележим, че финалът на „Игрите“ ще бъде излъчен в средата на декември.

Запознати издават, че Добрин е станал гордостта на родния си град Казанлък още миналата година, когато е завоювал европейската титла по уличен фитнес. Това се е случило в края на февруари, когато спортистът е бил само на 20 години. Категорията, в която се състезава, е над 70 кг. След участието на Красимир Дунев и дъщеря му в предишния сезон на „Игрите", Добрин е другото име там, което може да се свърже с легендата в спортната ни гимнастика Йордан Йовчев.

Именно той е начело на федерацията в спорта, в който момчето се състезава.

 

„Този спорт произлиза от гимнастиката, но е свободен стил и без треньори, съвкупност от сила, издръжливост и самодисциплина. България е на световно ниво. Спортът е сравнително нов, а от около 10 години се практикува в състезателна форма. С нашата федерация, в която начело са Йордан Йовчев и Цецо Георгиев, се борим да стане олимпийски”, разказва Добрин, след като печели титлата си.

Той се занимава със спорта от 6 години. Макар че е от Казанлък, живее и учи в София. В „Игрите“ се състезава в жълтото племе на „Гордите“.

 

Според запознат на финала на риалитито Добрин успява да пребори Георги Гешев, който си спечели място в сезона на кастинг битка, излъчена в ефир миналата година. Тогава Георги се изправи срещу победителя от сезон 2 Милен Цветков и го би, като по този начин си осигури място в актуалното издание. Всички бяха впечатлени от представянето му. Явно успехът не е бил случайност, защото Гешев, който извън арената се занимава със строителство, е успял да стигне до финала.

 

Третият финалист според слуховете, е хърватин на име Ради Сулвак. Нито една жена не е успяла да се пребори до края, което издава, че физическите предизвикателства, са били безмилостно жестоки и непосилни за дамите. Така за 6-и пореден път от общо 6 сезона, победителят ще бъде мъж. Говори се, че риалитито е тръгнало с брутални травми, и то именно за представителките на нежния пол. Две от жените завършват участието си в болница. Още във втората седмица по време на номинационна битка те са приети в травматология, говори се по Северното ни Черноморие, където тази година бяха снимките. Едната от пострадалите е фитнес инструкторката Иванина Тодорова от синия отбор на „Дръзки“, а другата – лекоатлетката Изабел Крамарска от жълтия отбор на „Горди”. И двете са изключително добре подготвени, занимават се професионално със спорт, което обаче не им е помогнало в битките, очевидно предназначени за мъже.

Източник: Уикенд