Коцето и Надя взривиха мрежата!

Певецът Константин и жена му станаха обект на зевзешки коментари в нета и дори бяха сравнени с д-р Енчев и бившата му Теди Велинова. Причината се оказа семейна снимка, на която Коцето, Надя и двете им деца са гости на сватба. Внимание привлече облеклото им, което е в абсолютен синхрон. Всички са се барнали в синята гама като изключение прави само малкият, на когото явно този цвят не му е сред любимите.

Коцето разсмя феновете си, защото досега поне той не е робувал на модни тенденции, още по-малко пък се е напъвал да е в тон с жена си. Нещо, което много двойки правят - преди години Николета и Валери Божинов, после д-р Енчев и жена му Теди. Прави впечатление обаче, че еднакво облечените после бързичко се разделят.

"Коце, недей така, сакън! Толкова години сте с Надето, не дърпайте дявола по опашката! Че гледай го Енчев - като близнаци ходеха с Тедито, а вече не могат да се гледат. Многото показно и снобарски изцепки не са на хубаво", коментират потребители. Но и не пропускат да отбележат, че и двамата съпрузи изглеждат топ.

Всъщност обаче, най-голямата изненада на снимката, е дъщеря им, която е толкова пораснала, че не може да я познае човек. Малката вече е голяма и е истинска госпожица, доста хубавичка при това. Прави впечатление, че не прилича толкова на някого от двамата си родители, а по-скоро на себе си.