Никол Шерцингер има мечтан живот, нали? Всъщност един от последователите ѝ коментира последните ѝ снимки в Instagram и каза, че тя "живее мечтата".

45-годишната изпълнителка е на заслужена почивка на Малдивите с годеника си Том Евънс и сподели няколко снимки с 6,4-те си милиона последователи в Instagram.

В петзвездния курорт Finolhu Baa на Малдивите звездата от "Маскираната певица" позира на ръба на частния си инфинити басейн и се забавлява на слънце, споделяйки множество прекрасни снимки по бикини.

Никол изглежда феноменално на снимките, облечена в малка двукомпонентна блуза с щампа на зебра на дизайнерката на бански костюми Мелиса Одабаш. Никол работи усилено за тялото си и това се вижда ясно - тя има завидна физика, изваяна във фитнес залата.

Изпълнителката на Don't Cha се допълни с огърлица с висулка от миди, която предполагаме, че е от нейните пътувания. Тя изглеждаше с минимален грим, а гарвановите си коси носеше разпуснати и разрошени от вятъра.

Тя написа под снимките: "Норма на слънце! Целуната от слънцето и солена коса."

Норма е името на героинята, която тя играе в "Сънсет булевард" на Андрю Лойд Уебър.

На няколко от снимките се вижда как Никол се пържи в частния басейн, а последователите ѝ бързо реагираха на зашеметяващия ѝ външен вид.

Един от тях каза: "Тази гледка обаче! Заслужена почивка, маце! Наслаждавай се". Втори добави: "Хубаво, трябва да си купя нови бикини за лятото, благодаря за напомнянето, Никол."

Изглежда, че двойката е живяла във вила "Рокстар" с две спални, която разполага със собствен басейн и, чакайте, собствен бар с диско топка! Луксозната плажна вила с басейн се намира в самия край на дървената алея и разполага със собствена количка за лично ползване от гостите.

Източник: hellomagazine.com