Звездната моделка , но не се притеснява от фигурата си и често публикува снимки в разголени тоалети, бельо и бикини. Феновете винаги я подкрепят и под публикациите й има предимно положителни коментари. Абонатите благодарят на Ашли, че не използва Photoshop като много други модели и показа истинското си аз с всички стрии и целулит.

Но в един момент вълна от негативизъм връхлетя Греъм. Моделът беше осъден за фигурата си и дори отслабването до 90 килограма не намали напрежението

Вместо да се бори с хейтърите, Ашли умишлено налива масло в огъня, като носи все по-разголени и екстравагантни дрехи. Пълният звезден модел скоро се появи на парти. Греъм цъфна на купона с черна невидима рокля  която беше изработена от толкова тънка материя, че абсолютно всичко се виждаше.

Всеки можеше да види бельото и дебелите  й кълки от всички страни. За да направи визията по-малко вулгарна, моделката бе сложила черен кожен корсет на гърдите си.

В този вид Ашли се появи на събитието в компанията на съпруга си, който придружава любимата си навсякъде.

Феновете бяха шокирани от видяното. Те не очакваха, че Ашли ще се осмели да излезе на публично място с такъв тоалет, защото това изобщо не е нейният стил. „Ашли няма нужда да изпада във вулгарност. Изобщо не й отива“, „Елегантните рокли и блузи й отиват много повече от тоалети като този“, „А мъжът й изобщо не се притесняваше, че буквално всички мъже я гледаха“, са само малка част от коментарите на последователите й.

Източник: Wday.ru