Дженифър Анистън не само че не остарява, а блести с младежка хубост, която очарова почитателите й. В основата на отличната визия на бившата половинка на Брад Пит обаче стои майсторството на известния пластичен хирург Нийл А. Гордън, трябат задокеанските таблоиди.

Твърди се, че Дженифър Анистън е посетила магьосника на естетическия скалпел през март, като е останала няколко дни в известна клиника в Гринуич. Когато анализираха лицето й, наблюдателните фенове забелязаха осезаеми промени в бравичката й, скулите и устните, както и опъване по клепачите.

„Кого ли е решила да впечатява Анистън сега? Да не би отново да иска да си върне Брад Пит? Малко е късно обаче. Или пък е ухажвана от някой колега...“ – бръщолевят си по форумите някои от феновете на актрисата.

За съжаление обаче едва ли става дума за нов романс, той като актрисата наскоро призна, че вече се е примирила със самотата (а вероятно и с тишината в спалнята), както и с факта, че няма да има свои деца (тук природата е неумолима – тази година Дженифър Анистън чукна 55 лета). За сметка на това пък ще продължава да работи върху личностното си развитие, каквото и да означава това...

Източник: „Уикенд“