Половинката на Елена Йончева я заряза!

От известно време мъжът на Елена Йончева не споделя един покрив с нея и детето им. Причината – бизнес командировка, която изпратила архитект Пламен Тодоров за неопределен срок в провинцията. [caption id="attachment_603094" align="aligncenter" width="300"]Елена Йончева Елена Йончева и Пламен Тодоров разделени за известно време[/caption] В последните седмици половинката на евродепутатката от БСП може да бъде забелязан ежедневно да обикаля из Шумен. Именно там фирмата му ръководи строежа и дизайна на сериозен обект, който Пламен подхвана още преди месеци.

Тогава той бе заснет от фотографите на „Ретро“ да нощува в тамошен хотел със своя колежка. В момента го придружавали още 11 души, които работят за неговото архитектурно студио.

Впечатление прави, че преобладаваща част от екипа, с който мъжът на Йончева споделя командировката, е дамски. Покрай работата на колегите им оставало време и за забавления. А Пламен с удоволствие си припомнил безгрижието на ергенския живот.

Откакто жена му вече е част от Европарламента и често пътува до Брюксел, върху него са се стоварили повече задължения, особено около сина им Тео.

Момченцето посещава частна детска градина, а в отсъствието на майка му Пламен трябвало да зарязва офис работата си по средата и да търчи да го прибира, пише Ретро. От есента обаче най-вероятно Йончева щяла да го взима и при себе си в Белгия. Единственото, което се е чуло в Брюксел за дейността на евродепутатката, обвинена в пране на пари, е, че е срещнала трудности с намирането на подходяща квартира. Предвид факта, че у нас е свикнала да се шири в просторни палати с дизайнерско обзавеждане, апартаментите, които брокерите й предлагали там, й се стрували като студентски общежития.

Елена държала локацията да е централна и имала изисквания за поне 3 спални. В които да отсядат роднините й, когато й ходят на гости. Елена Йончева не се интересувала от размера на наема, защото той се поема от евроструктурата.

Тези пари са отделно от заплатата, която евродепутатите получават, също както и командировъчните, джобните и предвидените суми за различни видове осигуровки.